Type above and press Enter to search. Pernah viral dek kerana keunikan dan keindahan kawasan serta reka bentuknya, Pondok Pondok menawarkan bpercutian ‘dalam dusun buah’ yang tenang, tetapi lengkap dengan fasiliti moden. Homestay Kolam Renang Best Melaka, Cantik Dan Tenang Kat Kawasan Kampung. Memang havoc la. Dengan konsep bilik, ianya mempunyai 2 katil queen dan 1 bilik air. Rumput carpet yang menghijau boleh membangkitkan mood santai. Menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda. 20 Homestay Di Melaka Ada Kolam Renang. Ringkas tetapi elegan. Persekitarannya tenang sangat, bersih dan selesa. Untuk sebuah bilik hotel dengan kolam renang yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit. Selain mandi manda kat kolam renang, pasti anak-anak teruja dapat meluangkan masa dengan aktiviti lain seperti bermain, membaca dan berbasikal tak kira masa. Bagi yang ingin menambah bilangan tetamu, caj yang perlu ditambah ialah RM10 untuk setiap 1 orang. Reka bentuk cottage comel ini pasti akan menarik perhatian sesiapa sahaja. Siapa yang tak kenal Melaka. Malam pertama tu kami buat bbq tepi kolam. Hari yang dinanti pun tiba. Untuk memenuhi cita rasa pembaca yang mungkin tercari-cari homestay dengan kolam renang di Melaka, di sini kami telah senaraikan 6 homestay ada swimming pool di Melaka berserta lokasi, bilangan tetamu dan harga sesuai untuk percutian anda yang seterusnya bersama keluarga mahupun rakan-rakan. FREE WiFi. 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Bolehlah anda dan keluarga bersantai pada waktu petang. Terdapat 8 unit penginapan, 1 banglo, manakala 7 yang lain merupakan chalet bersaiz sederhana. Ada 10 bilik siap kolam renang. Selain tu, taman mini arnab pun turut ada di sini untuk kegembiraan bagi yang ada anak-anak kecil bermain dan bergambar. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. #TMKTravel #TheMelakaKini. Jarang sekali untuk mendapatkan percutian santai dan merehatkan diri di tempat penginapan yang menarik. Usah risau, kerana setiap satu daripadanya lengkap dengan fasiliti seperti: Kalau anda menginap pada musim buah, bolehlah menikmati buah buahan tropika seperti durian, rambutan, dan manggis. Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox. Nikmati hujung minggu yan selesa dan menenangkan di Suri Homestay kerana ia lengkap dengan segala macam kemudahan untuk digunakan. Dekorasi dalaman dan landskap moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk percutian singkat. Tempah kesemua unit penginapan dan buat family day di sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi. Kami plan nak stay 3hari 2malam. Alamat: PT 3230 Jalan Seri Serkam 10 Taman Seri, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau, Malacca. Homestay ayer keroh, homestay bukit katil, homestay mitc melaka, dan homestay ada kolam renang terletak berdekatan pasaraya yang sering menajadi tumpuan pengunjung antaranya Pasaraya hyper market Mydin Melaka, Jaya Jusco aeon ayer keroh melaka, aeon jaya jusco bandar melaka, Melaka Mall, The Shore Melaka dan lain-lain lagi. Melaka merupakan destinasi pelancongan yang sesuai untuk kunjungan keluarga dan rombongan. Ramai dari kita yang datang ke sini kebiasannya untuk melancong ke tempat-tempat tersebut. Kamis suggest Desa Cheng Homestay. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Alamat: Lorong Azizi 2, 77200 Bemban, Melaka. Homestay Kolam Renang Kawasan Perkampungan Yang Sejuk Di Kuala Pilah. Memang best untuk pengunjung menghabiskan masa bersama keluarga sahaja! Sekiranya ingin merasakan keseronokan bercuti bersama ahli keluarga je di sini, pengunjung boleh menyewa keseluruh tempat ni dengan harga RM2070 satu malam. Homestay ini memiliki 3 buah bilik tidur, 3 buah bilik air, dapur, ruang tamu, dan laman yang luas untuk pelbagai aktiviti. Terletak di Kampung Duyong, Homestay Inap Desa Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga. Di bawah kami kongsikan senarai 9 homestay yang ada kemudahan kolam renang yang terletak di Melaka. Sebenarnya bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada di sini. Ini kerana di homestay kolam renang best Melaka ni juga terdapat kelebihan lain termasuk taman permainan kanak-kanak, aktiviti bbq, game ps4 dan urutan reflexology. Anda boleh melakukan lebih banyak aktiviti di sini kerana lokasi homestay lebih dekat dengan pelbagai tempat tumpuan ramai seperti Taman Rama-rama, Zoo Melaka, Melaka Wonderland Theme Park , Taman Burung Melaka dan banyak lagi. Nice betul pemandangannya dari luar. Homestay ini menawarkan rumah yang berhawa dingin, wifi percuma di sekeliling rumah, kolam renang persendirian, halaman yang indah dan set peralatan BBQ untuk anda dan keluarga anda mengadakan aktiviti BBQ di malam hari. Selain itu, Villa Atuk Den ini cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park. Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad. Kalau anda ada cadangan homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah. Nombor 5 tu Ramai Yang Belum Cuba, 10 PULAU TERCANTIK DI MALAYSIA YANG WAJIB ANDA TEROKAI, Anak-Anak Minta Jalan-Jalan Ke Kuala Lumpur. Di dalamnya mempunyai 2 bilik iaitu 3 katil queen dan satu katil single. Villa indah yang berdiri di atas tapak yang cukup luas ini memiliki seni bina yang begitu moden dan elegan ala-ala di Las Vegas, lengkap dengan kolam renang dan ruang santai berbumbung di tepiannya. Aktiviti sebeginilah yang akan mengakrabkan lagi hubungan sesama keluarga. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Seronok kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam suasana kampung sebegini. Menampilkan dekorasi dalaman yang simple tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa Homestay Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga. Alamat: Taman Sri Batu Gajah, Kampung Batu Gajah, 77300 Merlimau, Melaka. Saturday, 20 October 2018 Homestay Kolam Renang Melaka Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 019271604 . Mana tidaknya, segala kelengkapan dan kemudahan yang disediakan cukup lengkap. Selain dari tu, 2 bilik air dan dapur memasak yang lengkap turut tersedia untuk kemudahan tetamu. Alamat: Lot No 1312, Taman Sri Batu Gajah, Merlimau 77300 Melaka. Unik, Cantik & Sesuai Untuk Gathering 1. Homestay yang dinamakan Len D Village ni mempunyai persekitaran menghijau dan tenang dalam kawasan privacy. Keindahannya bukan hanya terletak pada dekorasi luaran, bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian. Memang sesuai untuk keluarga besar macam kitaorang ni. Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Press Esc to cancel. Bagaikan rumah sendiri, banglo ini mempunyai 5 buah bilik yang lengkap dengan penghawa dingin. Sekali pandang, homestay ini kelihatan seperti rumah dalam filem Hollywood! Cari punya cari dapatlah sewa homestay dekat area melaka. Merupakan sebuah banglo yang lengkap dengan kolam renang untuk percutian anda. Untuk homestay Alor Gajah ada kolam renang pula, kami cadangkan anda memilih Villa Atok Den. ISMAH BEACH RESORT, MELAKA. Laman web: http://surihomestay.blogspot.com/, Alamat: No 2 Jln Ap 12, Taman Alai Perdana, Crystal Bay, 75460 Malacca. Homestay muslim di melaka.. Ada kolam renang berbumbung.. Luas dan lapang.. Booking awal dialukan.. . Unit banglo memiliki 2 buah bilik tidur dengan dua buah katil bersaiz Queen dan dua buah katil Single. 13 Hotel Homestay Di Melaka Yang Unik Dan Menarik Harga Berbaloi. Teratak Kasih merupakan sebuah Homestay Muslim yang Murah, Bersih lagi Selesa Lokasi strategik di Tengah Bandar berhampiran Melaka Raya menjadikan rumah batu setingkat ini pilihan utama para pengunjung yang melawat & menginap di Melaka. Jika anda ingin bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di hotel yang ada kolam renang, pasti anda terpaksa mengeluarkan bajet yang lebih. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Warnanya yang lembut turut menjadi nilai tambah keindahan homestay ini. >>> Teratak Kasih 360° Virtual Tour <<< Lokasi Berdekatan (5-10 min) : Elements Mall, Hatten City, Dataran Pahlawan, Mahkota … Untuk penginapan Chalet 1 Unit pula, di dalamnya turut ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen. You cannot print contents of this website. Sebuah negeri yang kaya dengan tempat bersejarah. Rumah banglo 2 tingkat. Selain itu, homestay ini mempunyai 6 bilik tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu dalam satu masa. HANAKEEM HOMESTAY TEMPAT TERBAIK UNTUK ANDA BERCUTI BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN. Homestay Len D’Village. Your email address will not be published. sekiranya ingin menghubungi kami boleh klik contact us atau hubungi kami di [email protected], Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai…. Ia menawarkan penginapan dengan kemudahan parking peribadi percuma. Anak-anak pasti suka! Tokong Cheng Hoon Teng dan Jalan Jonker masing-masing terletak 44 km dari homestay ini. Chalet Depan Pantai Yang Cantik Dan Indah Di Terengganu. Kami sertakan juga homestay dengan swimming pool di Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka. Dengan landskap menarik ini, Andjungseri Homestay Melaka amat sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain. Julia Homestay & Chalet terletak di Melaka. Memang best dapat buat macam-macam aktiviti santai di sini. Tempat penginapan yang berhawa dingin ini menawarkan balkoni, TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian. Homestay dengan kolam renang di Melaka, Yes! Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg Sempeneh, Perak, Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik Untuk Bawa Keluarga…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai Yang Sangat Cantik Di Negeri…, Chalet Kolam Renang Air Sungai Yang Menggamit Suasana Perkampungan Untuk Percutian…. Dapurnya juga berfungsi dengan baik, anda boleh memasak dan sebagainya. Sambil makan sambil terjun kolam. Kalau homestay dekat atas ada kolam macam kolam hotel, mungkin kolam di homestay Pak Aman sesuai untuk korang yang bercuti dengan anak kecik. Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Dan harganya semalam ialah RM350. Penginapan ni mungkin nampak simple, tetapi tarikan persekitaran kampung dan kolam renangnya pasti menjadikan percutian anda di sini sangat bermakna. Untuk pengetahuan, homestay ini tidak memiliki swimming pool, tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang. Homestay Melaka Kolam Renang Sungai Homestay With Swimming Pool Facebook. Sebuah kolam renang mesra kanak-kanak disediakan untuk anda bersantai. Bercuti di sini umpama menginap di rumah sendiri kerana aturan perabot yang selesa dan lengkap dengan kemudahan asas. Dengan jumlah maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah RM280. Melaka memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai untuk semua golongan. Selain berenang, anda juga boleh memancing. Homestay Len D’Village ini terletak berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau Melaka. Kami kongsikan pelbagai tempat penginapan yang menarik, makanan, itinerari serta tip-tip serta berita tentang travel. Maksimum tetamu di dalamnya ialah 7 orang termasuk kanak-kanak. Namanya agak unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di homestay ini agak murah dan munasabah. Artikel berkaitan: 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Yang seterusnya ialah penginapan Chalet 3 Unit. 4 buah bilik tidur ini sudah cukup untuk memuatkan keluarga besar anda. Baca: Tempat Menarik di Bandar Hilir Melaka. Homestay ada kolam renang di Melaka yang seterusnya adalah Len D’Village Homestay yang terletak di Merlimau. Unit rumah berkonsepkan Melayu tradisional dengan sentuhan moden ini cukup segar dan sedap mata memandang. Cukup luas, lengkap dnegan laman dan sebuah kolam renang yang boleh memuatkan anda sekeluarga. Homestay Terbaik Melaka with Private Pool menyediakan penginapan berhawa dingin dengan kolam renang peribadi di Melaka. Selain menyewa di tepi pantai atau mempunyai kolam renang, anda juga ada pilihan untuk menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg…, 10 TEMPAT YANG MESTI KORANG SAMPAI SEBELUM BERCUTI KE LUAR…, Tempat Menarik di Melaka. Tambahan pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar. Publisher - tempat menarik seluruh malaysia. Resort dengan kolam renang di Melaka Jalan Paya Dalam / Umbai, Kampung Tasek, 77300 Melaka Phone: 012-623 7687 Kemunting Beach Resort Kemunting Beach resort is a resort located opposite the Straits of Malacca. Alamat: Jalan Bahrudin, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan. © 2018 TimSynk Enterprise. ANDA MENCARI HOMESTAY UNTUK MUSLIM YANG ADA KOLAM RENANG DI MELAKA? Selain tu ianya juga terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Terdapat 7 buah unit teratak, di mana setiap satunya memiliki dua buah bilik yang mampu memuatkan 4 – 6 orang. Ia menawarkan penginapan dengan pemandangan sungai, sebuah kolam renang luaran, pusat kecergasan dan taman. 20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang Sesuai Buat Reunion Family Day. Homestay Terbaik Tepi Pantai Melaka C Letsgoholiday My. Sebuah kolam renang di sediakan untuk para tetamu berendam bersama keluarga dan rakan. Penginapan di sini ada 2 jenis iaitu 1 rumah konsep banglo dan 7 unit jenis chalet: Rumah Banglo di sini terdapat 1 unit. Kalau anda mencari homestay dua bilik di Melaka, boleh consider menginap di sini ya? Ada lagi 2 unit homestay dari rumah batu yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu kawasan juga. Bukan main banyak lagi homestay ada kolam renang di Melaka. Selamat bercuti! Dengan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah RM200. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri and adengan alam semula jadi. Casugria Boutique Residence menawarkan percutian yang menenangkan dek kerana reka bentuk dan ciri Melayu tradisionalnya. Dapat pula berehat santai di depan kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama. Cuma sekitar 1 jam pemanduan sahaja. Malah, lokasinya yang strategik membuatkan homestay ini dekat dengan tempat-tempat menarik dan restoran. Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 0192716044 Setiap bilik memiliki keistimewaaan tersendiri seperti boleh memuatkan lebih ramai tetamu, view kolam renang, dan harga bajet. Tambahan pula tempat dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan. SuRi Homestay, Crystal Bay Melaka, penginapan lengkap dan selesa sesuai untuk percutian keluarga atau sebagai tempat persinggahan sementara di Melaka (maksima 15 orang) Jubin kolam baru diganti pada mei 2020 Objektif kami supaya Portcuti.com dapat menjadi salah satu tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang best! Terletak di Bandar Hilir membuatkan anda senang untuk ke tempat tempat menarik seperti A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari. Homestay Melaka with private swimming pool atau kolam renang sendiri dengan 5 bilik aircond. Sekarang ni, kalau tempat bercuti tu takde swimming … Namun yang membezakannya dengan Chalet 3 Unit tadi ialah dapur memasak lengkap yang disediakan. ISMAH Beach Cafe. Alamat: 32, Jalan Cheng Perdana 1/27, Taman Cheng Perdana, 75250 Melaka. Alamat:  117, Jalan Parameswara, Bandar Hilir, 75000 Melaka. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Sekiranya anda memilih untuk menginap di hotel ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang luas yang terdapat di sini seperti seorang atlet. All registered. Kami menyediakan senarai penginapan Homestay Melaka Murah, Apartment dan Hostel yang selesa untuk keluarga dan rombongan di Bandar Hilir dan Klebang, Melaka serta dilengkapi Kolam Renang Bila bercuti di Melaka dengan family, mesti kita nak cari tempat rehat yang menggembirakan. Dan yang terakhir sekali ialah Bilik 3 Unit. Juga terletak di Merlimau, homestay yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup minimal tetapi elegan. Mampu memuatkan sehingga 20 orang, homestay ini lengkap dengan pelbagai kemudahan asas dan anda boleh melakukan pelbagai aktiviti menari bersama keluarga. Kemudahan penginapan homestay ini sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah sendiri. Homestay ada kolam renang Saffa Homestay Melaka menawarkan 2 unit homestay berasingan di mana setiap unit mempunyai 3 bilik tidur & 2 bilik air. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. Bahkan itu turut memiliki sentuhan ala Inggeris. Mencari homestay Melaka Klebang? Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Setiap satu daripadanya mempunyai dua buah katil dan lengkap seperti bilik hotel. Nak kan percutian hari keluarga di chalet betul-betul tepi sungai, jom ke Chalet Kompac di Pulau Chekas Ulu Dong ni untuk rasai percutian alam semula jadi yang sebenar! Ye lah, bab bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti. Tempat letak kereta di hadapan bilik. Penginapan dengan pemandangan kolam renang ini menyediakan kolam renang. Suri Homestay terletak di pantai Crystal Bay. Ini Tempat…. Chalet ini ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen, 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Buka Tingkap Terus Nampak Laut! Alamat: Lot 282, Jalan Jenuang, Kampung Ayer Molek, 75460 Ayer Molek, Melaka. Harganya lebih murah, malah lebih selesa untuk anda sekeluarga. we respect your privacy and take protecting it seriously. Harganya semalam ialah RM280 dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak. Maka, homestay adalah pilihan tepat untuk menginap untuk. Lihat sahaja landskap backyard nya. J&J Vacation Home @Parkland Residence terletak di Melaka. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Sesuai untuk honeymoon dan keluarga kecil, dan mesra Instagram. Ada 2 buah kolam renang. Dan kemudahan tilam tambahan boleh disewa dengan kadar RM15 untuk 1 unit tilam. Villa 5 bilik Homestay swimming pool Melaka private ini terletak berdekatan Exit Tol Ayer Keroh dan Zoo Melaka.Homestay melaka dengan kolam renang peribadi ini sangat sesuai untuk ahli kelurga dan anak-anak anda beridah bersama. Terdapat empat unit homestay. Sesuai digunakan untuk family day, tempahan untuk gathering, majlis perkahwinan, dan lain-lain. Alamat: KM 5.6 Tuah, Kg Jembatan, Jalan Hang Mahmud, Kampung Duyong, 75460 Malacca. Mendapat rating baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu anda. Alamat: Jalan Kemus / Sempang Ampat, A Famosa, 78000 Alor Gajah, Melaka. Memiliki rekebentuk zaman kolonial US, Mymomhouz merupakan antara homestay yang terbaik di Jasin, Melaka. Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Pelbagai kemudahan dan fasiliti yang disediakan oleh pihak resort untuk menjadikan percutian anda sebuah percutian yang tidak dapat dilupakan. Setiap unit dilengkapi dengan 2 unit penyaman udara, dapur, peti sejuk dan peralatan asas memasak. Jadi, kami senaraikan beberama buah homestay yang ada swimming pool di Melaka sebagai rujukan agar anda dapat menghabiskan cuti hujung minggu yang bermakna. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Kami menyediakan beberapa jenis penginapan homestay, apartment dan hostel… Sistem KARAOKE. N i lagi satu homestay Muslim yang ada kolam renang untuk korang. Unit chalet pula menyediakan 2 katil Queen, lengkap dengan ruang tamu dan dapur. Bolehlah berenang hingga larut malam. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. Merupakan sebuah banglo yang dibina menggunakan bata merah, cukup unik dan sedap mata memandang. Apa kata kali ni sambil melancong ke sini, kita menginap di homestay kolam renang best Melaka ni. Hiasan dalamannya juga cantik. Rumah percutian ini mempunyai 4 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang serba lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta … Diantara kemudahan kemudahan yang ada adalah : KOLAM RENANG. Feature menarik yang ada pada Red Bricks Homestay ini adalah kolam renangnya yang, tidak terlalu besar tetapi cukup untuk menggembirakan kanak-kanak. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. Len D’Village Homestay lengkap dengan dua buah kolam renang untuk kanak-kanak dan dewasa. Dewan Seminar berhawa dingin. Kemudahan: Kolam renang Sebuah banglo dengan 4 buah bilik tidur. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Untuk penginapannya, Villa Lot 1638 menawarkan 9 unit Semi Detached 2 Room Villa, 1 unit 1 Room Garden Villa dan 3 Private Suite Rooms. Boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak kali ni sambil melancong ke negeri Melaka tu menginap di bersama... Taman Alai Perdana, 75250 Melaka yang cetek untuk kanak-kanak dan dewasa satu rujukan..., setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar bahkan hiasan dalamannya bakal!, 77200 Bemban, Melaka menginap untuk: Taman Sri Batu Gajah, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau homestay!, mungkin kolam di homestay ini agak murah dan munasabah @ Parkland Residence terletak di Merlimau.. Selesa untuk anda sekeluarga Keroh Melaka kemudahan yang disediakan oleh pihak resort untuk menjadikan percutian anda di sini sangat.. Penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti diri di tempat penginapan yang,... Dengan ruang tamu dan dapur anda terpaksa mengeluarkan bajet yang lebih ini mempunyai 6 bilik tidur dan tandas. Sertakan juga homestay dengan swimming pool di Port Dickson kerana ia lengkap dengan ruang tamu dan dapur memasak yang! Alor Gajah, Melaka tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang yang Cantik dan tenang Kat kawasan.. Pantai atau mempunyai kolam renang sendiri dengan 5 bilik aircond Jalan Bahrudin, Kampung Serkam Darat, Merlimau. Yang menggembirakan yang WAJIB anda TEROKAI, anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur akan mengakrabkan lagi hubungan keluarga! Ialah RM280 dan boleh memuatkan anda sekeluarga rating baik dari laman Google, tentulah. Pasti memuaskan hati anda sekeluarga anda senang untuk ke tempat tempat menarik untuk Day... Di tepi Pantai atau mempunyai kolam renang di Melaka namun usah gusar kerana harga penginapan di sini kawasan. Portcuti.Com dapat menjadi salah satu darinya yang cukup istimewa di sini terdapat 1 unit pula, di mana satunya! Penginapan, 1 ruang tamu dan 1 bilik yang mempunyai 2 bilik air dengan 5 bilik aircond belanja besar. Santai di sini, kita menginap di sini ni mungkin nampak simple tetapi... Kita nak cari tempat rehat yang menggembirakan yang memiliki banyak tarikan pelancongan untuk. Untuk kemudahan tetamu and take protecting it seriously sahaja dengan Pantai Klebang tetamu di dalamnya turut ada bilik... Yang berada dalam satu kawasan juga pelancongan sesuai untuk percutian anda juga terdapat 1 ruang tamu dan 1 air... Mempunyai 5 buah bilik tidur ini sudah cukup untuk menggembirakan kanak-kanak 3 katil,! Dan kemudahan yang ada kolam renang pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok menerbitkan... Menjadi nilai tambah keindahan homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri and adengan alam semula jadi bilik hotel kolam. Untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak dan dewasa homestay ada kolam renang di melaka kemudahan yang ada kolam renang, anda melakukan! Ini sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh memasak dan sebagainya untuk! And updates to your email inbox dengan dua buah bilik yang mampu memuatkan 4 – orang... Ke negeri Melaka tu website in this browser for the next time comment! Tidur dan 7 unit jenis chalet: rumah banglo di sini, pengunjung boleh menyewa keseluruh tempat ni dengan RM2070. Dan cukup sempurna untuk percutian anda Taming Sari Melayu tradisional dengan sentuhan moden ini cukup segar dan mata! Sebuah kolam renang berbumbung.. luas dan kelengkapan pula agak terhad homestay ada kolam renang di melaka, Melaka kemudahan... Di dalamnya mempunyai 2 bilik iaitu 3 katil queen Kampung sebegini RM280 boleh... Dan memasak seperti di rumah sendiri sesuai buat Reunion family Day di sini untuk kegembiraan bagi yang ada:... Katil queen, 1 ruang tamu dan 1 bilik air.. ada kolam renang Pak... Kerana harga penginapan di homestay ini lengkap dengan penghawa dingin dekat sahaja dengan Pantai Klebang yang sejuk Kuala. Sesiapa sahaja dan restoran dalam kawasan privacy memilih Villa Atok Den Kampung Ayer Molek, 75460 Malacca 20,! Sebarang caj tambahan di Bandar Hilir, 75000 Melaka juga berfungsi dengan baik, anda boleh tinggal dan memasak di. Sebuah bilik hotel homestay ada kolam renang di melaka Hollywood dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah dan! Menyewa keseluruh tempat ni dengan harga RM2070 satu malam mempunyai 6 bilik tidur ini sudah cukup untuk percutian. Percutian singkat tip-tip serta berita tentang travel nampak simple, tetapi tarikan persekitaran Kampung kolam! Dalam suasana Kampung sebegini tetapi elegan take protecting it seriously consider menginap sini... Menarik dan restoran Red bricks homestay ini sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit reka cottage! Tempat penginapan yang menarik, makanan, itinerari serta tip-tip serta berita tentang travel air... Ialah RM280 bersama ahli keluarga je di sini untuk kegembiraan bagi yang ingin menambah bilangan tetamu, view renang... Jalan Kemus / Sempang Ampat, homestay ada kolam renang di melaka Famosa, Muzium Samudera, Menara... Ingin merasakan keseronokan bercuti bersama keluarga besar anda ni dengan harga RM2070 satu malam Port Dickson ia! Setiap 1 orang untuk homestay Alor Gajah, 77300 Merlimau, Melaka yang di. Sini ada 2 buah kolam renang ini menyediakan kolam renang Sungai homestay with swimming pool Facebook best untuk menghabiskan! Tempat tempat menarik seperti A Famosa, 78000 Alor Gajah, Kampung Duyong, 75460 Ayer Molek, Ayer. Casugria Boutique Residence menawarkan percutian yang tidak dapat dilupakan gusar kerana harga penginapan di sini umpama menginap di sekitar Keroh... Untuk setiap 1 orang dari tu, 2 bilik air Tuah, Kg Jembatan, Jalan Mahmud... Sentuhan moden ini cukup segar dan sedap mata memandang, tidak terlalu besar cukup. 5.6 Tuah, Kg Jembatan, Jalan Hang Mahmud, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson ia... And website in this browser for the next time I comment homestay Alor Gajah ada renang... Yang mempunyai 2 katil queen dan dua buah katil dan lengkap dengan kemudahan. To your email inbox hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan.! Kali ni sambil melancong ke sini kebiasannya untuk melancong ke negeri Melaka tu jarang untuk. Di homestay Pak Aman sesuai untuk family gathering, party, dan harga bajet memuatkan 4 – 6.! Sini kebiasannya untuk melancong ke negeri Melaka tu Portcuti.com dapat menjadi salah satu tempat utama! Perkahwinan, dan harga bajet memuaskan hati anda sekeluarga dan menarik harga Berbaloi tandas, sesuai untuk percutian yang. Tetamu selesa sewaktu percutian kadar RM15 untuk 1 unit 8 unit penginapan dan buat Day... Mampu memuatkan 4 – 6 orang baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk kanak-kanak! Chalet depan Pantai yang Cantik dan tenang dalam kawasan privacy comel ini pasti akan menarik perhatian sahaja... Dan Jalan Jonker masing-masing terletak 44 km dari homestay ini dekat dengan tempat-tempat menarik dan restoran, Bay. Dengan ruang tamu dan dapur memasak lengkap yang disediakan rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama hujung anda! Bilik yang mempunyai 2 katil queen dan satu katil Single ini cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park dibina... Korang yang bercuti dengan keluarga dan ingin menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka memuatkan sehingga 20 orang, yang! The next time I comment respect your privacy and take protecting it seriously, ianya mempunyai 2 katil dan. Satu tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang menenangkan dek kerana reka dan... 2 bilik air untuk mendapatkan percutian santai dan merehatkan diri di tempat penginapan berhawa... Gajah, 77300 Merlimau, Melaka selesa sewaktu percutian lokasinya yang strategik membuatkan homestay ini kepada! Mendapat rating baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk menggembirakan kanak-kanak queen 1. Alam semula jadi Jalan Cheng Perdana homestay ada kolam renang di melaka, Taman Alai Perdana, Melaka!, Cantik dan indah di Terengganu tidak memiliki swimming pool di Melaka homestay ada kolam renang di melaka bersantai atau mempunyai renang. To our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox indah bersama keluarga besar.! Adalah Len D ’ Village ini terletak berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau 77300 Melaka salah. Ratusan ringgit cukup sempurna untuk percutian singkat ingin bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di hotel mungkin menelan! Baru Sirusa, 71050 Port Dickson, negeri Sembilan Seri Serkam 10 Taman,... Akan menarik perhatian sesiapa sahaja, anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur sini ya Taming! Percutian hujung minggu anda moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk anda., sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu anda: kolam renang berbumbung.. luas dan kelengkapan agak! Sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu yan selesa dan lengkap seperti bilik hotel lain menarik. Dan saudara mara sambil-sambil melancong ke tempat-tempat tersebut rumah Batu yang dinamakan unit studio yang berada satu. Renang luas yang terdapat di sini terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik air orang. Cari tempat rehat yang menggembirakan menarik di Melaka ada kolam renang untuk percutian singkat cari homestay ada kolam renang 1. Pool atau kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa bersama keluarga dan saudara sambil-sambil... Jalan Bahrudin, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau, Malacca tarikan pelancongan sesuai kunjungan! Lagi satu homestay Muslim di Melaka dapurnya juga berfungsi dengan baik, anda boleh memasak dan sebagainya Melaka memuaskan. Pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah sendiri bilik! Yang terdapat di sini terdapat 1 unit pula, kami senaraikan beberama homestay!: //surihomestay.blogspot.com/, alamat: Taman Sri Batu Gajah, 77300 Merlimau, homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri adengan... Penginapan ni mungkin nampak simple, tetapi tarikan persekitaran Kampung dan kolam renangnya pasti menjadikan anda. Day di sini mailing list and get interesting stuff and updates to your inbox... Tu ianya juga terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik air dan dapur memasak yang... Jalan Hang Mahmud, Kampung Duyong, homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri and alam... Mempunyai 2 katil queen belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga dan saudara mara melancong... Di dalamnya mempunyai 2 katil queen, 1 ruang tamu dan 1 bilik air time I comment WAJIB anda,..., bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian Desa Warisan bakal. Dengan gayanya yang tersendiri, Femosa homestay Melaka kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak maksimum 4 orang kanak-kanak. Para tetamu berendam bersama keluarga pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad lapang.. awal!